19 Μοντέρνα γυναικεία κουρέματα για την άνοιξη-καλοκαίρι 2019!

2114

Κάθε γυναίκα θέλει να περιποιείται τα μαλλιά της έτσι ώστε να την κολακεύουν και να δείχνει πάντα κομψή και εντυπωσιακή. Θα σου δείξω μερικά από τα πιο μοντέρνα γυναικεία κουρέματα για να διαλέξεις το κατάλληλο για εσένα και αν ανανεώσεις με υπέροχο τρόπο την εμφάνιση σου.

Από κοντά μαλλιά που δείχνουν εξαιρετικά μοδάτα, μέχρι τα μεσαίου μήκους μαλλιά που ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου αλλά και τα μακριά μαλλιά που δείχνουν θηλυκά και όμορφα σε κάθε γυναίκα, όλα είναι εδώ για να σου δώσουν ιδέες για ένα ξεχωριστό κούρεμα.

19 Υπέροχα μοντέρνα γυναικεία κουρέματα για το 2019!

Κουρέματα για κοντά μαλλιά

Τα κοντά μαλλιά είναι ένα εξαιρετικά μοντέρνο κούρεμα που σε κάνει trendy και εντυπωσιακή. Ανάλογα το σχήμα προσώπου σου, μπορείς να επιλέξεις κάποια μακριά φράντζα ή ασύμμετρο κούρεμα που κολακεύει τις γωνίες. Για στρόγγυλο πρόσωπο μια πλάγια φράντζα ή ένα μακρύ καπελάκι είναι τέλεια για να αναδείξουν το πρόσωπο σου.

Κουρέματα για μεσαίου μήκους μαλλιά

Τα μεσαία μήκους μαλλιά κολακεύουν κάθε γυναίκα, αφού είναι πάντα στη μόδα και έτσι δείχνεις περιποιημένη και καλοχτενισμένη όπου και αν πας. Ανάλογα το στυλ σου, μπορείς να επιλέξεις αφέλειες, μύτες ή ασύμμετρο κούρεμα και να αναδείξεις το προσωπικό σου look.

Κουρέματα για μακριά μαλλιά

Τα μακριά μαλλιά είναι πάντα θηλυκά και επίκαιρα. Φέτος είναι πολύ στη μόδα οι μύτες και οι αφέλειες αλλά και τα ασύμμετρα κουρέματα που αφήνουν μπροστά τα μαλλιά αρκετά μακριά, αλλά πίσω κονταίνουν αρκετά σαν μακρύ καρέ.

Αυτά τα πανέμορφα μοντέρνα γυναικεία κουρέματα, είναι φέτος πολύ στη μόδα και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Επίλεξε αυτό που σε χαρακτηρίζει και ανέδειξε την προσωπικότητα σου με μοναδικό τρόπο.