Φοράς μαύρα γυαλιά; Να ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ για εσένα

167


Τα γυαλιά οράσεως, δεν πρέπει να αποτελούν εμπόδιο σε ένα σέξι μακιγιάζ, αντίθετα, πρέπει να είναι αυτά που θα το αναδείξουν. 

Πολλές γυναίκες που φορούν γυαλιά προβληματίζονται, δοκιμάζουν, αλλά στο τέλος απορρίπτουν την ιδέα ακόμη και μιας απλής μάσκαρα για τον λόγο ότι οι σκελετοί των γυαλιών, τις εμποδίζουν να το κάνουν.

Στην πραγματικότητα, υπάρχει τρόπος και να κάνεις το μακιγιάζ και να αναδείξεις τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σου και να μην σε εμποδίζουν τα γυαλιά. Πρέπει μόνο να τολμήσεις. 

Το μακιγιάζ σου ταιριάζει με τα γυαλιά σου;

Όταν μια γυναίκα φοράει γυαλιά, το μακιγιάζ της μπορεί να είναι εξίσου έξυπνο και σέξι. Πολλές είναι που φορούν γυαλιά και προβληματίζονται, δυσανασχετούν και αποφεύγουν να μεγαλουργήσουν με μάσκαρα και χρώμα στα μάτια, γιατί έχουν σκελετούς, που τους εμποδίζουν να το κάνουν. Η αλήθεια, είναι άλλη. Μένουν στα ίδια και δεν επιτρέπουν στη φαντασία, αλλά και στο μοναδικό στυλ τους να εντυπωσιάσουν. Προτείνω, αν είσαι απ’ αυτές, να δοκιμάσεις έστω μία φορά τις συμβουλές που συγκέντρωσα εδώ.

Φοράς μαύρα γυαλιά;

Το μακιγιάζ σου μπορεί να είναι σοφιστικέ. Οι μαύροι σκελετοί, όποιο κι αν είναι το μέγεθός τους, συνήθως προσδίδουν ένα δυναμικό και τολμηρό αβάν-γκαρντ στυλ. Χρησιμοποίησε πορτοκαλί και κόκκινο κραγιόν στα χείλη, μαύρο μολύβι και αρκετές στρώσεις από μάσκαρα.

Φοράς πολύχρωμο σκελετό;

Το μακιγιάζ σ’ αυτή την περίπτωση πρέπει να είναι γλυκό και φίνο. Διάλεξε σκιές σε παλ αποχρώσεις και τόνισε ζυγωματικά, ενώ προτίμησε διάφανα γκλος για τα χείλη σου.

Φοράς γυαλιά ταρταρούγα;

Το μακιγιάζ σου μπορεί να είναι τόσο μοντέρνο κι ιδιαίτερο, όπως αυτή σου η επιλογή. Δοκίμασε σκιές σε αποχρώσεις που συνήθως διστάζεις (χακί για παράδειγμα) και διατήρησε το υπόλοιπο μακιγιάζ κάπως ουδέτερο.

Φοράς τελείως διάφανα γυαλιά (ασημένια, ή χρυσά);

Το στυλ των ’70ς σε σκελετούς είναι πολύ της μόδας κι αυτή τη σεζόν. Προτίμησε να κάνεις ένα διάφανο, ή μπρονζέ λουκ και μόνο lip balm στα χείλη. Δηλαδή, εδώ τόνισε την επιδερμίδα σου και παίξε με τη διαφάνεια ή την λάμψη της (ανάλογα αν επιλέξεις ασημένιο ή χρυσό σκελετό αντίστοιχα).