Νύχια μάρμαρο

287

Σας αρέσουν τα ιδιαίτερα σχέδια νυχιών και αναζητάτε ένα μοντέρνο, κομψό και εντυπωσιακό nail art για το επόμενο σας μανικιούρ; Τα marble nails, γνωστά και ως νύχια μάρμαρο, αποτελούν μια πολύ όμορφη πρόταση.

Είναι διακριτικά και μπορούν να δημιουργηθούν με όλα τα χρώματα μανό, αν και το πιο δημοφιλές είναι το ροζ. Εξίσου όμως αγαπημένα χρώματα για να κάνετε το marble nails effect είναι το λευκό και το μαύρο. Μάλιστα, ο συνδυασμός τους είναι πολύ κλασσικός και το αποτέλεσμα πλησιάζει πολύ στο φυσικό μάρμαρο.

Το σχέδιο αυτό με το εφέ μαρμάρου μπορεί από μόνο του να απογειώσει τα νύχια σας. Αν όμως ψάχνετε για κάτι διακριτικό, αλλά παράλληλα αστραφτερό, μπορείτε να προσθέσετε μερικές πινελιές από glitter. Εναλλακτικά, τα στρας και τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία μπορούν να προσθέσουν αμέσως τη λάμψη που θέλετε.

Εντυπωσιακά νύχια με σχέδια μάρμαρο, τα λεγόμενα marble nails

Κι αν το εφέ μαρμάρου σε όλα τα νύχια σας φαίνεται υπερβολικό, μπορείτε να το περιορίσετε σε ένα ή δυο δάχτυλα μόνο. Συνδυάστε το και με άλλα χρώματα μανό, ανάλογα με το πόσο διακριτικό ή έντονο θέλετε να είναι το αποτέλεσμα και δημιουργήστε όμορφα μανικιούρ.

Νύχια μάρμαρο (1)
Νύχια μάρμαρο (2)
Νύχια μάρμαρο (3)
Νύχια μάρμαρο (4)
Νύχια μάρμαρο (5)
Νύχια μάρμαρο (6)
Νύχια μάρμαρο (7)

Νύχια μάρμαρο (10)
Νύχια μάρμαρο (12)
Νύχια μάρμαρο (13)
Νύχια μάρμαρο (14)

Νύχια μάρμαρο (17)
Νύχια μάρμαρο (18)
Νύχια μάρμαρο (19)
Νύχια μάρμαρο (21)
Νύχια μάρμαρο (22)
Νύχια μάρμαρο (24)
Νύχια μάρμαρο (27)
Νύχια μάρμαρο (29)
Νύχια μάρμαρο (30)
Νύχια μάρμαρο (31)
Νύχια μάρμαρο (32)
Νύχια μάρμαρο (35)